ΠΟΙΚΙΛΙΑ
Greco Novarese 100%
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
Μπλε και ώριμα τυριά
Κρεμώδη επιδόρπια
Ψωμιά
ΧΡΩΜΑ
Κεχριμπάρι
ΑΡΩΜΑ
Σαφράν και άνθη χαμομηλιού
Σταφίδες, φουντούκι και γλυκαντικά φρούτα
ΩΡΙΜΑΝΣΗ
Σε ξύλο από το 2019
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: 8-12 °C
Υπηρεσία αποαλκοολώσεως ποτών, με μείωση της περιεκτικότητας σε αλκοόλ χωρίς να θυσιάζεται η γεύση και η ποιότητα. Χρησιμοποιούμε προηγμένες τεχνολογίες για να διατηρήσουμε αναλλοίωτα τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος. Υπηρεσία διαθέσιμη από το 2025.
Ο αυτόματος μονομπλόκος POKER 400 αποτελείται κυρίως από μια περιστρεφόμενη καμπίνα εξοπλισμένη με έξι ομάδες πρόσληψης/κλεισίματος φιάλης που εκτελούν, ταυτόχρονα και κατά τη διάρκεια μιας μόνο περιστροφής, τέσσερις διαδικασίες: αποκοπή, αποστράγγιση, δοσολογία του λικέρ και επίπεδο.
Πολύ ανθεκτικό δοχείο για τον οινικό τομέα. Χωρητικότητα: 600 φιάλες τύπου Bordeaux.
ΚΩΔ:MARK093120S
Βάρος:58 kg
Διαστάσεις:93 × 119 × 29 cm
Φέρουσα ικανότητα:800 kg
Χαρακτηριστικά:Αντέλλο πλευρά μακρύ, Στοιβαζόμενο, Αναδιπλούμενο
Χρήσεις:Οινολογία, Απόβλητα, Ανακύκλωση, Μεταφορά, Εσωτερική διαχείριση
Οικογένεια:Αγορά
Δίκτυο πλέγματος:65 x 120 mm
Δεύτερα πιάτα της πιεμοντέζικης κουζίνας
Κρέας (μπραζάτο και ροστμπίφ)
Τυριά μέσης ή μεγάλης ωρίμανσης
Μπλε τυριά
ΧΡΩΜΑ
Ρουμπινί κόκκινο με γρανάτη αντανάκλαση
ΑΡΩΜΑ
Λεπτές ανθικές νότες από τριαντάφυλλο και βιολέτα
Μούρα
ΓΕΥΣΗ
Στρογγυλότητα των τανινών με βελούδινο σώμα
Ισορροπημένη οξύτητα
Εξαιρετική η επίγευση
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: 16-18 °C
Βαθμός: 100% Nebbiolo.
Οινοποίηση: παραδοσιακή ζύμωση με εκχύλιση για περίπου 21 ημέρες.
Ωρίμανση: 36 μήνες σε μεγάλες δρύινες δεξαμενές.
Χρώμα: σκούρο ρουμπινί που τείνει προς το γρανάτη.
Άρωμα: έντονο και πολύπλοκο, με νότες από μικρούς καρπούς του δάσους και γλυκές μπαχαρικές νότες.
Γεύση: ξηρή και γεμάτη, αρμονική και με καλή διάρκεια.
Αλκοολικός βαθμός: ±14%.
Γαστρονομικός συνδυασμός: εκλεπτυσμένο κρασί κατάλληλο για κυρίως πιάτα με κόκκινα κρέατα, κυρίως βραστά και ψητά, ωριμασμένα τυριά και σύνθετα πιάτα με βάση τη φοντί και τρούφα.
Σερβίρετε σε θερμοκρασία περίπου 18°C.
Βαθμός: 100% Νεμπιόλο.
Οινοποίηση: παραδοσιακή ζύμωση με εκχύλιση για περίπου 18 ημέρες.
Παλαίωση: 18 μήνες σε μεγάλες δρύινες δεξαμενές από τη Σλαβονία.
Χρώμα: σκούρο ρουμπινί που τείνει προς το γρανάτη.
Άρωμα: κομψό και λεπτό, με νότες από σμέουρα και βιολέτες σε φόντο γλυκών μπαχαρικών.
Γεύση: ξηρή και γεμάτη σώμα, με μακρύ και επίμονο φινάλε.
Αλκοολικός βαθμός: ±14%
Γαστρονομικός συνδυασμός: εκλεπτυσμένο κρασί που συνοδεύει πιάτα εξίσου αριστοκρατικά, όπως η φοντί, τα κυρίως πιάτα με θηράματα και κάποια ωριμασμένα τυριά.
Σερβίρεται σε θερμοκρασία περίπου 18°C.
Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - Wine Enthusiast Importer Connection 2018 βαθμολογία 86
Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - IWG International Wine Awards Spain 2017 ασημένιο μετάλλιο
ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε τα καλύτερα κρασιά της Άλμπα Λάνγκε και Ροέρο - Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε αυτούς τους λόφους στην περιοχή της UNESCO
Ξενάγηση διάρκειας περίπου δύο ωρών για ομάδες από 10 έως 20 άτομα
Σημείο εκκίνησης: Φραζιόνε Οκέττι ν. 40 - Μόντεου Ροέρο (ροζ κτίριο με την επιγραφή Κασίνα Οκέττι κάτω από την εκκλησία του Αγίου Πέτρου του Οκέττι) (https://goo.gl/maps/Eb8HJEm4CqD2)
Ξενάγηση στο οινοποιείο και στο γειτονικό αμπέλι, με παρουσίαση των διαφόρων σταδίων παραγωγής και παλαίωσης του κρασιού. Στο τέλος της ξενάγησης θα ακολουθήσει καθοδηγούμενη γευσιγνωσία πέντε κρασιών, συνοδευόμενη από δείγματα τοπικών αλλαντικών και τυριών από το Πιεμόντε.
Η τιμή ποικίλλει ανάλογα με τις επιλογές των προϊόντων και των κρασιών που θα γευτείτε.
Για κρατήσεις και έλεγχο διαθεσιμότητας, σας προσκαλούμε, τουλάχιστον πέντε ημέρες νωρίτερα, να στείλετε email στο morettivini@libero.it ή να καλέσετε στο 0173 90383 μετά τις 19:00, ή να μας επικοινωνήσετε μέσω https://www.facebook.com/PoderiMoretti για να μας ενημερώσετε για την ημερομηνία, την ώρα και τον αριθμό των ατόμων.
Βαθμός: 100% Arneis.
Οινοποίηση: ζύμωση σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα σε θερμοκρασία 18°C για 3 εβδομάδες.
Ωρίμανση: παραμονή "sur lies" σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα για περίπου 8 μήνες.
Χρώμα: κίτρινο χρυσαφί με ελαφρώς πράσινες ανταύγειες.
Άρωμα: λεπτό και ανθώδες, πλούσιο σε φρουτώδεις νότες που θυμίζουν μήλο και ώριμο αχλάδι.
Γεύση: αλμυρή και γεμάτη με επίγευση που διαρκεί.
Αλκοολικός βαθμός: ±13,5%
Γαστρονομικός συνδυασμός:
εξαιρετικό ως απεριτίφ; προτείνεται για ορεκτικά, ελαφριά πιάτα, πιάτα με ψάρι και λευκά κρέατα.
Σερβίρετε σε θερμοκρασία περίπου 8°C.
Βαθμός: 100% Arneis.
Οινοποίηση: ζύμωση σε γαλλικά και ακακία βαρέλια.
Ωρίμανση: παραμονή "sur lies" σε βαρέλια μέχρι την επόμενη συγκομιδή.
Χρώμα: έντονο κίτρινο χρώμα.
Άρωμα: κομψό και πολύπλοκο, με νότες ώριμου φρούτου καλά συνδυασμένες με αρώματα ακακίας και γλυκών μπαχαρικών.
Γεύση: αλμυρή και γεμάτη, με μακρύ και επίμονο φινάλε.
Αλκοολικός βαθμός: ±13,5%.
Γαστρονομικός συνδυασμός:
είναι κατάλληλο για ορεκτικά, ελαφριά πιάτα, πιάτα με ψάρι και λευκά κρέατα.
Σερβίρεται σε θερμοκρασία περίπου 8°C.
Βαθμός: 100% Μπαρμπέρα.
Οινοποίηση: παραδοσιακή ζύμωση με εκχύλιση για περίπου 18 ημέρες.
Ωρίμανση: 18 μήνες σε γαλλικά βαρέλια.
Χρώμα: βαθύ ρουμπινί, με τάση προς το γρανάτη.
Άρωμα: κομψό και πολύπλοκο, με νότες ώριμου φρούτου σε φόντο γλυκών μπαχαρικών.
Γεύση: γεμάτη, με πλούσια και βελούδινη δομή, με μακρύ και επίμονο φινάλε.
Αλκοολικός βαθμός: ±14%
Γαστρονομικός συνδυασμός:
Κατάλληλο για πιάτα πρώτα και δεύτερα πολύ γευστικά, κυρίως αν περιέχουν κόκκινα κρέατα.
Σερβίρετε σε θερμοκρασία περίπου 18°C.
Υπηρεσία αποαλκοολώσεως για ποτά με μείωση της περιεκτικότητας σε αλκοόλ χωρίς να επηρεάζεται η γεύση και η ποιότητα. Χρησιμοποιούμε προηγμένες τεχνολογίες για να διατηρήσουμε τις οργανοληπτικές ιδιότητες του προϊόντος. Υπηρεσία διαθέσιμη από το 2025.
Υπηρεσία αποαλκοολώσεως ποτών, με μείωση της περιεκτικότητας σε αλκοόλ χωρίς να θυσιάζεται η γεύση και η ποιότητα. Χρησιμοποιούμε προηγμένες τεχνολογίες για να διατηρήσουμε ανέπαφες τις οργανοληπτικές χαρακτηριστικές του προϊόντος. Υπηρεσία διαθέσιμη από το 2025.
Βαθμός: 100% Νεμπιόλο.
Οινοποίηση: παραδοσιακή ζύμωση με εκχύλιση με καπάκι βυθισμένο για περίπου 21 ημέρες.
Ωρίμανση: 36 μήνες σε μικρές δρύινες βαρέλες.
Χρώμα: έντονο κόκκινο γκρανάτε.
Άρωμα: έντονο και πολύπλοκο, με νότες από μικρούς καρπούς του δάσους και γλυκές μπαχαρικές νότες.
Γεύση: ξηρή και γεμάτη, αρμονική και με καλή διάρκεια.
Αλκοολικός βαθμός: ±14%
Γαστρονομικός συνδυασμός: εκλεπτυσμένο κρασί κατάλληλο για κυρίως πιάτα με κόκκινα κρέατα, κυρίως βραστά και ψητά, ώριμα τυριά και σύνθετα πιάτα με βάση φοντί και τρούφα.
Σερβίρετε σε θερμοκρασία περίπου 18°C.
Ο χειροκίνητος μονομπλόκ ATLAS M έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για την επεξεργασία κρασιού σύμφωνα με τη κλασική μέθοδο.
Πρακτικός και εύχρηστος.
Η παραγωγή πραγματοποιείται αυτόνομα με τη βοήθεια ενός χειριστή.